Soitinhuolto

Monet edullisimmista soittimista toimitetaan loppukäyttäjälle huonosti viimeisteltyinä tai jopa kokonaan säätämättöminä. Asianmukaisesti säädetty soitin pysyy paremmin vireessä, kuulostaa paremmalta ja on miellyttävä soittaa. Suomen ilmaston suuret kosteusvaihtelut aiheuttavat muutoksia kaikissa soittimissa jotka tulisikin huoltaa säännöllisesti. Varaa aika ja tuo soittimesi säädettäväksi niin saat hyvästä soittimestasi vieläkin paremman.

Kitaran tai basson perushuolto:
30 - 50 €

Sisältää intonaation- ja kaularaudan sekä kielten korkeuksien säädöt, satulan trimmauksen, vibratallan säädöt, otelaudan öljyämisen ja puhdistuksen, elektroniikan tarkistuksen ja puhdistuksen tarvittaessa sekä kielten vaihdon. (Kielet eivät sisälly hintaan.)

Mikäli soitin on joskus aiemmin jo säädetty nopeuttaa se merkittävästi perushuoltoa jolloin kustannus on lähempänä alarajaa. Jos taas soitin on ollut pitkään huonoissa säädöissä tai sitä ei ole koskaan aiemmin säädetty, kuluu aikaa enemmän ja kustannus on vastaavasti suurempi (ei kuitenkaan enempää kuin 50 € ilman eri sopimusta).

Esitäytetty huoltolomake nopeuttaa projektia, varsinkin jos on kyseessä madalletut erikoisviritykset ja kielivahvuudet.

Lataa huoltolomake

(Edellä mainitut toimenpiteet Floyd Rose vibralla varustetulle kitaralle: Max 60 €)

Otelaudan ”plaanaus” (suoristus), nauhojen muotoilu, hionta ja kiillotus: 90 €

”Plaanaus” tarkoittaa käytännössä otelautanauhojen viilaamista ensin pitkällä viilalla siten että kosketuspinnasta kieliin tulee tasainen koko otelaudan alueella (vaikka itse otelautaan olisi muodostunut pieni kuoppa tai pullistuma). Tämän jälkeen nauhat profiloidaan (muotoillaan) asianmukaisesti, hiotaan ja kiillotetaan. Näin särinät ja ”kuolleet kohdat” saadaan poistettua.

Nämä hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Muut huoltotoimenpiteet , kuten potentiometrien ja liittimien vaihdot sopimuksen/tuntiveloituksen mukaan 40 € tunti + alv (24%).
Tarvittavat varaosat suoraan omasta varastosta, tai eri tilauksella maahantuojilta asiakkaan vaatimusten mukaisesti.